O tehnologiji TimeWaver...

Na kvantni ravni so vsi incidenti nadzorovani z verjetnostmi. Obsežni poskusi v laboratoriju PEAR na univerzi Princeton (in tudi drugih univerzah) profesorja Roberta Jahna in Brende Dunne so pokazali, da na takšne verjetnosti lahko vpliva zavest, tudi z velike razdalje. Zaradi svoje dvojne narave, usmerjene bodisi v zunanjo fizično bodisi v notranjo psihično resničnost, naša zavest običajno nima neposrednega dostopa do Informacijskega polja. Švicarski psiholog C.G. Jung je prvi ugotovil, da posameznikovo nezavedno neposredno komunicira z nekakšnim globalnim informacijskim poljem, ki ga je imenoval kolektivno nezavedno.

Znanstveno in informacijsko področje – zgodovinski pregled:
Niels Bohr, eden najpomembnejših ustanoviteljev kvantne fizike, pravi: “Kdor kvantne fizike ne šokira, tega ni razumel.” Erwin Schrödinger, Carl Friedrich von Weizsäcker, Rupert Sheldrake, Hans Peter Dürr in Roger Nelson so tisto, čemur pravimo informacijsko polje, opisali kot polje duševnih in fizičnih interakcij in opazovanim pojavom dali različna imena. Toda v eni točki se vsi strinjajo, zavest namreč lahko komunicira in vpliva na materialne procese.
Vendar večina od nas niti ni razumela pomena kvantne fizike niti ne uporablja njenih spoznanj v vsakdanjem življenju. Znani dunajski kvantni fizik Anton Zeilinger, ki je prvi uspel v eksperimentu kvantne teleportacije, potrjuje, da resničnost na svoji najbolj temeljni ravni ni snov, ampak čista informacija. Tudi Max Planck je rekel, da je duh temelj vse snovi. Kvantni fiziki, kot sta David Bohm ali Karl Pribram, govorijo o informacijskem polju, ki povezuje um in snov. 

Zakaj ne bi uporabili tega znanja?

TimeWaver razvija medicinske in druge sisteme uporabe, ki naj bi vam pomagali analizirati in uravnotežiti globlje vzroke in interakcije bolezni v informacijskem polju. Sisteme TimeWaver, ki jih proizvajajo in razvijajo v Nemčiji, danes uporablja več kot 2000 terapevtov po vsem svetu.
Tehnologija TimeWaver Information Field obravnava zavest in informacije kot osnovni sestavni deli diagnoze in terapije, saj lahko, kot vidimo, psihološke in somatske povezave zaznamo in uravnotežimo že na globlji ravni.
Konec 19. stoletja je prišlo do edinstvene dinamike med najboljšimi znanstveniki tistega časa na področju fizike, psihologije in biologije. Številni bodoči dobitniki Nobelove nagrade so izvajali raziskave na področju kvantne fizike in človeške psihe. 
Tako sta bila na primer dobitnika Nobelove nagrade Niels Bohr in Erwin Schrödinger že zgodaj prepričana, da so kvantni procesi vmesnik med snovjo in zavestjo. Zaradi tega so bile revidirane ugotovitve in teorije iz preteklih stoletij in postavljena nova paradigma, ki je danes osnova znanosti: Resničnost na svoji najgloblji ravni ni materija, ampak informacija. Tako je bila odprta razveljavitev delitve med snovjo in psiho.
Po drugi svetovni vojni in padcu atomske bombe, ki ga lahko štejemo za neposreden rezultat kvantne fizike, se je znanstveno zanimanje za metafizične posledice kvantne fizike in za filozofsko razpravo o enotnosti med snovjo in psiho končalo. Ogromen intelektualni in znanstveni razvoj na tem področju iz prejšnjih štirih desetletij se je tako nenadoma zaključil.
V naslednjih desetletjih se je uveljavljena znanstvena skupnost osredotočila predvsem na tehnološki razvoj in ekonomske vidike. Zaradi tega so kvantna fizika in kvantna filozofija ali raziskave zavesti postale nišna področja znanosti od leta 1945. Kljub temu predani znanstveniki nadaljujejo delno prelomna odkritja za človeštvo. Interakcija med umom in materijo je bila v središču večine te raziskave, tudi za Marcusa Schmiekeja, ki je na tem področju aktiven od osemdesetih let.
Njegovo srečanje s fizikom Burkhardom Heimom in spoznavanje njegovega 12-dimenzionalnega svetovnega modela je dalo odločilni zagon za začetek razvoja tehnologije informacijskega polja. Leta 2007 je Marcus Schmieke s konsolidiranimi raziskavami in ugotovitvami z različnih področij študija ter po dolgih letih osebnih raziskav uspel razviti sistem, ki omogoča praktično uporabno tehnologijo informacijskega polja in komunikacijo z informacijskim poljem.
To je bilo rojstvo TimeWaverja in vstop v novo dobo. Davno pozabljeno znanje o interakciji med snovjo in psiho je danes uporabljeno v sistemih TimeWaver za ljudi danes in v prihodnosti.

O FSM (Frequency Specific Microcurrent):

FSM je elektromedicinski postopek; vendar se bistveno razlikuje od večine drugih praks medicinske tehnologije, kot je TENS; to le začasno blokira živčne linije, ki prenašajo bolečinske signale. FSM pa porabi le približno tisočinko trenutne moči TENS; tok je pod pragom zaznavanja in je podoben tistemu, ki ga proizvaja telo v vsaki celici in tkivu.

Človeško telo deluje kot polprevodniška mreža: živo tkivo sestavljajo biokemične snovi, ki jih elektromagnetne vezi držijo skupaj. Celice so med seboj povezane s tako imenovanimi viskoelastičnimi gelnimi rešetkami s fascijo. Po modelu FSM lahko določene frekvence v tem fascijskem sistemu delujejo kot oddajniki, ki s pomočjo elektromagnetnega signala odprejo ključavnico.
Celične receptorje je treba aktivirati z ustreznimi (specifičnimi) frekvencami, da nadaljujejo svojo naravno funkcijo, da podpirajo znotrajcelične procese, presnovne procese, izražanje genov in beljakovinsko konfiguracijo celice. Ta model delovanja temelji na predpostavki, da fiziološke funkcije celic motijo poškodbe, travme, bakterije, virusi ali drugi zunanji dejavniki.
FSM se uporablja za zdravljenje bolečin različnega izvora, vnetij, poškodb in celičnih bolezni. Specifični tokovi in frekvence se uporabljajo prek dveh kanalov: Kanal A obravnava simptom, npr. bolečine v živcih, kanal B definira del telesa, kjer se je simptom manifestiral, npr. tkivo, organ ali določen živec ali mišica. Ob pravilni uporabi ti dve frekvenci tvorita značilen vzorec motenj.

Uporaba na tisočih pacientov je privedla do obsežne dokumentacije o posebnih frekvencah, ki se kombinirajo za posamezno indikacijo (A) in lokalizacijo (B).
S svojimi medicinskimi tehnološkimi sistemi ima TimeWaver več kot 12 let izkušenj pri zdravljenju ozadij in globljih okolij številnih bolezni. Frekvenčna terapija z nadzorovanim informacijskim poljem v prvotnem frekvenčnem sistemu TimeWaver je od leta 2011 pomembno orodje za številne zdravnike in alternativne terapevte.
Skupaj s Carolyn McMakin je TimeWaver razvil sistem Frequency McMakin, ki ponuja več kot 120 avtomatiziranih protokolov terapije FSM za zdravljenje številnih poškodb in bolezni. Sistem omogoča dodatno individualno nastavitev različnih drugih programskih parametrov; aktivira se po podrobnem usposabljanju uporabnika.
Sistem frekvenc McMakin TimeWaver je naprava in metoda; je pa tudi splošen koncept za klinike in prakse. Zaradi svojih univerzalnih mehanizmov delovanja je primeren za skoraj vsa področja medicine.

Kaj vse omogoča tehnologija TimeWaver

Frekvenčna terapija pomaga doseči ravnovesje našega
biopolja pri...

Bolečinah in poškodbah

Naj vam naštejem le nekaj možnosti: bolečine v vratu, predelu križa, zapestje (karpalni kanal), teniški komolec ali "zamrznjena" rama, menstrualne bolečine, glavoboli in migrene, okrevanje po poškodbah...

Imunskem sistemu in okrevanju po boleznih

S frekvenčno terapijo lahko pomagamo krepiti imunski sistem, pomagamo pri pretiranem imunskem odzivu, avtoimunih obolenjih, pri okrevanju po težjih boleznih, virusnih okužbah...

Pri pripravi na cepljenje ali za podporo organizmu po cepljenju

Cepivo je zaradi svoje sestave precejšnje breme za organe, zato vam nudimo podporo kot pripravo na cepljenje ali kot podporo za preprečevanje pretiranega odziva ter kopičenja toksinov v telesu. Enako velja tudi za čiščenje telesa po večjih operativnih posegih, da pomagamo sčistiti telo po anasteziji.

Lepoti in pomlajenem videzu

Frekvenčna terapija deluje globinsko, saj komuniciramo s celicami in jih čistimo, ter vračamo njihov potencial, torej mladost. Si želite izgledati še mlajši?

Doseganju notranjega miru in harmonije

S protokoli, ki so sestavljeni za doseganje notranjega miru, čistimo čustvene blokade in vzorce. Umirjamo hormonski in živčni sistem, ter telo vodimo v notranjo harmonijo. Terapije pomagajo pri strahovih, travmah, tesnobah, depresijah, anksiozi...

Hormonskem ravnovesju

Hormoni nadzirajo prav vse procese v našem telesu. Doseganje ravnovesja je ključno ko gre za psihične težave, težave z nespečnostjo, porušeno delovanje ščitnice, neplodnost, menopavza...

Čiščenju telesa in podpori organov

Svet znotraj nas je skupek mikroorganizmov, ki vzdržujejo telo v ravnovesju, hkrati pa to ravnovesje ves čas rušijo patogeni organizmi, paraziti, težke kovine, kemikalije iz okolja ali spojine iz zdravil... S pomočjo celičnega čiščenja imamo s pomočjo frekvenc dostop do vseh naših organov.

Alergijah

Alergije na hrano, kemikalije, cvetni prah, pršice, histamin... Zdi se, da je alergij vedno več, saj je naše okolje zaradi načina življenja vse bolj obremenjeno in vse to vpliva na naše telo. Čiščenje telesa in postavljanje stabilnega črevesja, jeter in ledvic, je le en od načinov da ublažimo ali odpravimo alergije.

Scroll to Top