kdo smo?

NINA KOŽAR, Ustanoviteljica Zavoda in TimeWaver terapevtka

Od nekdaj me je privlačilo vse kar je bilo drugačno, nadnaravno, neraziskano. Zato me je že zgodaj pot vodila v svet alternativnih metod zdravljenja. Že v času srednje šole sem se naučila Reiki tehnike, nato sem naredila šolanje za bioenergoterapevta in kasneje še za angelskega terapevta. Svojih znanj s področja alternativnih metod zdravljenja nisem uporabljala za več kot zase in svoje bližnje. Očitno je prišel čas, da se to spremeni… 🙂

Nekateri verjetno veste, da sem imela v Grosuplju tudi svojo naravno trgovino, kjer sem izjemno uživala v delu s strankami, jim svetovala, se z njimi skupaj učila in tako rastla. 

O sebi bi rekla da sem večni optimist, morda tudi občasno sanjač, vendar imam noge trdno na tleh, ko je to potrebno. Uživam v naravi, obožujem morje, izlete in odkrivanje novega. Rada smučam, nabiram gobe in divja zelišča, zelo rada imam družbo pozitivnih ljudi.

Najtežji izziv v življenju mi je spustiti svoja pričakovanja in se sprejeti takšna, kakršna sem. Z vsemi napakami vred. K sreči pa nimam težav s sprejemanjem napak pri drugih. Brez izzivov pač ne gre, kajne?

Danes sem tukaj. Končno se je uresničila moja želja in vizija po svoji pravi “bioresonančni” napravi. Skozi leta sem preizkusila kar nekaj različnih naprav, vendar prav vse me niso prepričale oz. navdušile. Ta tehnologija, ki spreminja naše celice skoraj v instant trenutku, me je prav zaradi lastne izkušnje, prevzela v celoti. Meni je spremenila pogled na frekvence, pristop k zdravju, hkrati pa tudi na Teslina odkritja in njegovo delo.

Frekvence in delo z ljudmi so postale moj svet. In vesela sem, da ga lahko delim z vami in vam s tem pomagam dosegati optimalno stanje; tako duha, kot tudi telesa.

Bodimo najboljša različica sebe in poskrbimo, da bo ta naš prečudovit planet še zelo dolga leta naš dom in navdih, poln zdravih in srečnih ljudi.

TOMAŽ MAKOVEC, dr. biomedicine in magister farmacije

V 2. letniku srednje kemijske šole, leta 1975, sem se odločil, da bom študiral farmacijo. Bil sem prepričan, da farmacevti ne delajo samo v lekarni. Nikoli v življenju nisem pomislil, da bi delal v lekarni. Danes bi lekarna, ki bi me vzela v službo, kmalu propadla ali pa bi me po hitrem postopku izločili. Večini strank bi namreč svetoval: »Za božjo voljo, ne jejte tega zdravila, več škode bo, kot koristi!«

Med srednjo šolo in faksom sem 15 mesecev prebil kot vojak v Bitoli, nedaleč stran od grške meje. Tam smo fantki postali dedci. Po faksu sem se zaposlil na medicinski fakulteti v Ljubljani. Tu sem razočaran spoznal, da je raziskovalno delo na akademskih ustanovah daleč od tistega, kar običajno mislimo, da je. A to me ni motilo. Pomembno je bilo le jadralno padalstvo, s katerim sem pričel nekaj let po nastopu službe. Zgolj slučajno nisem te strasti plačal z življenjem. Pol leta po nesreči, ko sem svobodo neslišnega letenja s pticami zamenjal s pravokotnikom dimenzij 1,8×2 m in je bilo stanje res depresivno, sem bolj iz radovednosti kot farmacevt preskusil antidepresiv.

Takrat se je začela moja pot v raziskovanje zakulisja medicine, kajti izkušnja s tabletami je bila hujša od same nesreče. Takrat sem še verjel v farmacijo in medicino. Od takrat pa do danes sem nato prebral na desetine knjig na temo medicine, ki prinaša več škode kot koristi, poslušal na stotine ur predavanj po internetu na to temo. Rezultat tega je, da danes ne verjamem več v medicino, Rockefellerjevo medicino, ki jo je John D. Rockefeller pred 110 leti prilagodil svojim potrebam. On je takrat stotine organskih spojin iz nafte hotel vnovčiti kot zdravila. In mu je tudi uspelo.

Danes je študij medicine in farmacije povsem prilagojen temu zgrešenemu konceptu. Ne zanikam izjemnih dosežkov, ki so se tudi zgodili znotraj tega koncepta. Ne verjamem več v nobeno znanost, ker je postala prostitutka, ki se dol daje s kapitalom zdravstvene in drugih industrij. Ta znanost je leta 2020-2022 zdrsnila na najnižjo točko v zgodovini.

Pri procesu odvajanja v Infinity centru strokovno vodim režim zniževanja doz tako psihiatričnih kot tudi nekaterih drugih zdravil. Dolžina postopka je odvisna od števila zdravil, ki jih vsak posameznik jemlje ter katera so ta zdravila, kajti vsaka kombinacija večjega števila zdravil zahteva prilagojen postopek. Odvisna je tudi od načina življenja posameznika ter od njegove psihofizične kondicije.

Pred prenehanjem jemanja zdravila vas bom na podlagi prve obravnave strokovno vodil skozi proces odvajanja. Na ta način boste brez težav očistili telo nepotrebnih in škodljivih kemikalij, ki lahko v vaših možganih in drugod po telesu pustijo tudi trajno škodo.