kdo smo?

NINA KOŽAR, Ustanoviteljica Zavoda in TimeWaver terapevtka

Od nekdaj me je privlačilo vse kar je bilo drugačno, nadnaravno, neraziskano. Zato me je že zgodaj pot vodila v svet alternativnih metod zdravljenja. Že v času srednje šole sem se naučila Reiki tehnike, nato sem naredila šolanje za bioenergoterapevta in kasneje še za angelskega terapevta. Svojih znanj s področja alternativnih metod zdravljenja nisem uporabljala za več kot zase in svoje bližnje. Očitno je prišel čas, da se to spremeni… 🙂

Nekateri verjetno veste, da sem imela v Grosuplju tudi svojo naravno trgovino, kjer sem izjemno uživala v delu s strankami, jim svetovala, se z njimi skupaj učila in tako rastla. 

O sebi bi rekla da sem večni optimist, morda tudi občasno sanjač, vendar imam noge trdno na tleh, ko je to potrebno. Uživam v naravi, obožujem morje, izlete in odkrivanje novega. Rada smučam, nabiram gobe in divja zelišča, zelo rada imam družbo pozitivnih ljudi.

Najtežji izziv v življenju mi je spustiti svoja pričakovanja in se sprejeti takšna, kakršna sem. Z vsemi napakami vred. K sreči pa nimam težav s sprejemanjem napak pri drugih. Brez izzivov pač ne gre, kajne?

Danes sem tukaj. Končno se je uresničila moja želja in vizija po svoji pravi “bioresonančni” napravi. Skozi leta sem preizkusila kar nekaj različnih naprav, vendar prav vse me niso prepričale oz. navdušile. Ta tehnologija, ki spreminja naše celice skoraj v instant trenutku, me je prav zaradi lastne izkušnje, prevzela v celoti. Meni je spremenila pogled na frekvence, pristop k zdravju, hkrati pa tudi na Teslina odkritja in njegovo delo.

Frekvence in delo z ljudmi so postale moj svet. In vesela sem, da ga lahko delim z vami in vam s tem pomagam dosegati optimalno stanje; tako duha, kot tudi telesa.

Bodimo najboljša različica sebe in poskrbimo, da bo ta naš prečudovit planet še zelo dolga leta naš dom in navdih, poln zdravih in srečnih ljudi.

Scroll to Top