TimeWaver frekvenčno svetovanje – 3 ure

98.00 

Triurno svetovanje je namenjeno prvemu srečanju, kjer se poglobimo v diagnostični in svetovalni del, specifično ko gre za kompleksnejše primere ali za osebe, ki imajo številne zdravstvene težave in potrebujejo daljše protokole.

Holističen pristop k zdravju pomeni vpogled v vse nivoje našega stanja telesa, kot tudi duha. TimeWaver naprava nam omogoča dostop do informacij, ki so potrebne za doseganje optimalnih rezultatov.

Z napravo TimeWaver imamo s pomočjo kvantnega senzorja in specifičnega mikrotoka na voljo dostopati do informacij o vašem splošnem počutju, zdravju in stanju vaših celic. Hkrati preko kvantnega senzorja dostopamo v vaše informacijsko polje in se posvečamo večim nivojem vašega zdravja glede na potrebe organizma. Naprava deluje dvosmerno, tako da lahko s pomočjo specifičnih frekvenc podpiramo bioenergijski potencial vaših celic ter psihičnega počutja.

Kako svetovanje poteka?

  1. Prvi del vsebuje pogovor
  2. V drugem delu se posvetimo diagnostiki na osnovi vašega informacijskega polja, kot vir vseh informacij o vas na večih nivojih.
  3. V tretjem delu s specifičnim mikrotokom preverjamo stanje vaših celic. V tretjem delu se nato podatke iz obeh (informacijskega polja in fizičnega nivoja) delov, združi v resonanco. V tem delu nato usmerjeno dvigujemo biopotencial celic in vračamo telo nazaj v ravnovesje.

Vsaka terapija se prilagaja glede na vaše želje in potrebe organizma za doseganje najboljšega počutja in ohranjanja vašega zdravja.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “TimeWaver frekvenčno svetovanje – 3 ure”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Scroll to Top